Hoe leuk is het om met je collega's of vriendinnen, je (schoon)moeder en je (schoon)zussen  een te gekke workshop te volgen. 

Eigenlijk kunnen de meeste workshops gevolgd worden voor vrijgezellen-feestje, baby-shower of team-building zoals ze op deze site vermeld staan. Omdat het vaak om grotere aantallen gaat is er hier en daar een aanpassing nodig maar dat is voor mij een uitdaging. Alle workshop-mogelijkheden staan vermeld bij de rubriek "creative workshops".

Jullie speciale "feestje" is dus altijd maatwerk en in onderling overleg komen we tot een creatieve workshop met een speciale touch tegen een mooie prijs/kwaliteit.

Als team-building is het erg leuk om een tekst-wandbord voor een collega te maken. Of een steigerhouten tegel met een spreuk die echt bij je collega past.

Tijdens een vrjigezellen-workshop met een dosis humor ga je samen bijvoorbeeld een servies beschilderen of ieder gaat een tapasplank maken met een leuke tekst er op. Ook heel leuk zijn de steigerhouten "tegels" of houten krukjes. 

Tijdens een baby-shower speelt de aanstaande moeder de hoofdrol! Iedereen kan dan bijvoorbeeld een krans maken en de aanstaande moeder maakt een geboortekrans. Of iedereen maakt een houten wandbord en de aanstaande moeder maakt een wandbord voor op de babykamer. 

Er zijn vele mogelijkheden; heb je zelf een idee of een speciale wens hierover, laat het me weten. 

Neem contact op via contact@defeestdoos.nl of bel 06-41155092

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 20-04-2018 - Schitterende kaarsen besteld met LOGO altij geweldig en klantvriendelijk Tnx...  lees meer
  • 21-01-2018 - Is er plaats voor 2 personen op 17 feb a.s....  lees meer
  • 25-09-2017 - beste kan ik overschrijven aub voor 40 babyzeepjes graag...  lees meer
Plaats een bericht